Toate produsele se pot personaliza

Livrare GRAUITA la comenzi de peste 350 RON

contact@ivistyle.com

Informatii

Contacteaza-ne?

  • pe Whatsapp la 0722989823
  • pe email la contact@ivistyle.com

Social

Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda.

Accesarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare „www.ivistyle.com”, pentru informare, vizitare sau cumparaturi, presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul magazinului www.ivistyle.com are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare prealabila.

Proprietarul si administratorul site-ului www.ivistyle.com este: SC CRYLEX PROMAX SRL, cu adresa in Floresti, jud. Cluj, cu datele de indetificare: CUI RO47041945, Nr Inregistrare la Registrul Comertului : J 12/6478/2022. Email: contact@ivistyle.com

Continutul si designul www.ivistyle.com, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.ivistyle.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.ivistyle.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii

In cazul onorarii unei Comenzi speciale care foloseste alte imagini decat cele regasite in design-ul produselor de pe SITE, CLIENTUL garanteaza ca este proprietarul imaginilor transmise, conceptului, ca este imputernicit sa le foloseasca, ca dispune de toate drepturile de autor pentru a solicita realizarea comenzii. CLIENTUL garanteaza ca imaginile sunt conforme cu legile, nu violeaza drepturile de proprietate intelectuala si nu au un continut ilicit, nu prezinta incitare la ura, violenta, etc.

CLIENTUL este exclusiv responsabil pentru fisierele/imaginile furnizate. In acest sens CLIENTUL garanteaza ca orice fisier (imagini, text, etc.) incarcat pe SITE este proprietatea acestuia sau este imputernicit sa le foloseasca si dispune de toate drepturile de autor pentru a solicita realizarea comenzii, are toate permisiunile necesare conform certintelor legale sa distribuie, sa transfere sau sa stocheze respectivele fisiere/imagini pe SITE sau sa le faca disponibile in orice fel in cadrul folosirii SITE-ului sau plasarii de COMENZI. CLIENTUL garanteaza ca imaginile sunt conforme cu legile, nu violeaza drepturile de proprietate intelectuala si nu au un continut ilicit, nu prezinta incitare la ura, violenta, etc. 

Solicitarea CLIENTULUI de a realiza un model nou, inexistent pe site, conform imaginilor/schitei furnizate de catre CLIENT pe orice cale, presupune transferarea drepturilor de utilizare a imaginilor/schitelor trimise. 

CLIENTUL are optiunea de a solicita in prealabil drepturi exclusive asupra materialelor furnizate si a produsului rezultat sau dupa primirea produsului in urma achitarii unei taxe de garantare a exclusivitatii pentru modelul realizat.

Pentru produse care nu se regasesc inca pe site-ul nostru si sunt create utilizand imagini/schite sau idei ale clientilor taxa este intre 20-50 Ron, in functie de complexitate.

In cazul solicitarii drepturilor exclusive (produs unic, nu se revinde) taxa va fi de 150-450 Ron, in functie de complexitatea realizarii produsului.

In conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002 acest magazin reprezinta un „serviciu al societatii informationale”.

In consecinta, acest magazin este doar o interfata grafica ce prezinta destinatarului informatia pusa la dispozitie de un furnizor de produse si ofera in acelasi timp modalitatea tehnica de efectuare a cumparaturilor.

 

LIVRARE PENTRU CUMPARATURI LA BUCATA (ROMANIA):

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoare, exceptie facand produsele din categoria Blank-uri. 

Termenul de livrare este de regula de 2-7 zile lucratoare cu posibilitate de intarziere datorita factorilor externi (aprovizionare, transport etc.)

PENTRU LIVRARILE INTERNATIONALE – DEPUNERE IN CONT BANCAR SAU TRANSFER BANCAR

Plata se va face in contul:

CONT DE LEI: deschis la ING Bank Cluj RO42INGB0000999912996409

SC CRYLEX PROMAX SRL, loc. Floresti, Cluj – cu datele de indetificare: CUI RO47041945, Nr Inregistrare la Registrul Comertului : J 12/6478/2022

Livrarea se va face numai dupa confirmarea platii pe adresa noastra de mail contact@ivistyle.com

RETURUL PRODUSELOR:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:
c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

1. de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate etichetele, fara nici un defect, fara urme de utilizare, produsele trebuie sa fie intacte .

In cazul in care doriti returnarea produselor va putem oferi urmatoarele solutii:

1. RETURNAREA PRODUSELOR IN SCHIMBUL SUMEI DE BANI AFERENTA PRODUSELOR ACHIZITIONATE:

 Returnarea sumei se poate face in contul dumneavoastra bancar.

Costuri implicate: costul curierului de a prelua produsele de la dumneavoastra si de a le transporta la sediul nostru. Coletele vor fi preluate de compania GLS Curier. Costul aferent transportului tur-retur se retine din suma returnata.

Extras din dispozitiile Ordonantei nr 34/2014

ARTICOLUL 9
Dreptul de retragere
(1) Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și la art. 14.
Jurisprudență, Reviste (1)

(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menționată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la:
Reviste (1)

a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;

b) ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul și care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:

ARTICOLUL 11
Exercitarea dreptului de retragere
(1) Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract. În acest scop, consumatorul poate alege una dintre următoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere prevăzut în partea B din anexă;

b) de a face orice altă declarație neechivocă în care își exprimă decizia de retragere din contract.

(2) Consumatorul și-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menționată la art. 9 alin. (2) și la art. 10 în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către consumator înaintea expirării perioadei respective.

ARTICOLUL 13
Obligațiile care revin profesionistului în cazul retragerii

(1) Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 11.

ARTICOLUL 14
Obligațiile consumatorului în cazul retragerii
(1) Cu excepția cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuși produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepționeze produsele, fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Jurisprudență

(2) Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepția cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator.

ARTICOLUL 16
Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:
c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

Cumparatorul care isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului are urmatoarele obligatii:

-produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, in ambalajul original, in perfecta stare de functionare.

-toate obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor .

Valoarea obligatiilor banesti ale furnizorilor fata de clienti nu poate depasi valoarea sumelor incasate.

Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

CUM CUMPARATI:

Pentru a achizitiona produse de pe site NU TREBUIE NREAPARAT SA VA CREATI CONT.

Pentru a finaliza o comanda urmati pasii:

1. Intrati pe categoria dorita, alegeti produsul care il doriti, iar daca intr-o categorie sunt foarte multe produse, puteti apela la filtre pentru a rafina cautarea.

2. Ati gasit un produs care va place, dati click pe poza, astfel se deschide pagina de produs, alegeti caracteristicile dorite si dati click pe butonul ADAUGA IN COS.

3. Odata ce ati finalizat toate produsele de adaugat in cos DATI CLICK PE COSUL DE CUMPARATURI.

4. Click pe butonul FINALIZARE si aveti 2 optiuni:

4.1 COMANDA FARA CONT:

a.Daca alegeti optiunea fara cont trebuie sa completati toate campurile obligatorii marcate cu steluta.

b. Dupa ce ati completat toate datele dumneavoastra dati click pe butonul PLASEAZA COMANDA.

 

4.2 INREGISTRARE CONT: Daca alegeti aceasta optiune toate datele dumneavoastra vor fi salvate, pe viitor nu va mai fi nevoie sa introduceti toate datele,puteti sa verificati comenzile dumneavoastra

4.3 CLIENT EXISTENT: introduceti adresa dumneavoastra de mail si parola setata

Plata produselor comandate se poate realiza fie prin ramburs (numerar) ( DOAR PENTRU LIVRARILE IN TARA) fie prin transfer bancar sau PayPal.

Plata ramburs (numerar): se va face in momentul primirii produselor comandate. Livrarea produselor se face dupa ce comanda dumneavoastra a fost validata si confirmata telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii. Odata confirmata si validata, comanda dumneavoastra va fi livrata prin compania de curierat rapid  GLS curier. Incasarea banilor aferenta comenzilor se va face de angajatul firmei de curierat care va livreaza produsele.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.ivistyle.com depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.ivistyle.com nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori, astfel ca www.ivistyle.com este exonerat de orice responsabilitati cu privire la:

* corectitudinea informatiilor atasate produselor – descrieri, caracteristici, date tehnice, fotografii, etc. Acestea au fost preluate ca atare de la furnizori. Magazinul www.ivistyle.com are doar obligatia prezentarii acestor informatii intr-o forma grafica atractiva, atractiva pentru client (fotografii, text, dimensionare, aspect etc.).

* enunturile ambigue, greselile de exprimare, preturile incorecte nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui.

* diferente intre modul in care apar imaginile produselor in magazin si produsele primite, care se refera la culoare, nuanta, accesorii si altele.

defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din acest magazin.

comercializarea produselor cu respectarea conditiilor legale, aceasta cazand exclusiv in sarcina furnizorilor.

* disponibilitatea in stoc a produselor afisate, acestea fiind depozitate la furnizori si comercializate in limita stocului. Din acest motiv este posibil ca magazinul sa nu poata onora o anumita comanda daca produsul solicitat nu mai este in stoc sau in oferta furnizorului.

* intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive. deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

* informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.

magazinul www.ivistyle.com isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere, cu instiintarea prin e-mail a clientului.

posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

TERMENUL DE LIVRARE

Livrarile de produse se fac pe teritoriul Romaniei si in Europa.

Livrarea in tara:

Pentru produsele existente in stoc  termenul de livrare poate fi cuprins intre 2-7 zile lucratoare pentru expedierile prin curier.

Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve etc.

Magazinul www.ivistyle.com nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

Publicitatea

www.ivistyle.com poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.ivistyle.com si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.ivistyle.com respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@ivistyle.com, la adresa de corespondenta.

Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.ivistyle.com sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenii si conditiile www.ivistyle.com se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile  de la inregistrarea reclamatiei la la contact@ivistyle.com . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Cluj.

Forta Majora

Proprietarul si administratorul www.ivistyle.com  nu poat fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.ivistyle.com . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.ivistyle.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.ivistyle.com, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Protejarea datelor personale

www.ivistyle.com va asigura protectia datelor personale

Folosim datele dumneavoastra personale pentru administrarea contului pe www.ivistyle.com, pentru a va livra produsele comandate si pentru administrarea si pastrarea inregistrarilor pe site-ul nostru.

Prin achizitionarea de produse de pe site-ul nostru, sunteti de acord cu colectarea si procesarea datelor dumneavoastra personale.

Toate tranzactiile initiate  pe acest website sunt confidentiale. Numele dumneavoastra nu va fi adaugat la lista de contacte al vreunei terte persoane.

Colectam informatii despre dumneavoastra pentru a va procesa comanda dumneavoastra online .

Informatiile colectate vor fi folosite pentru a va tine la curent cu toate ofertele, reducerile sau promoţiile pe care www.ivistyle.com le are in derulare (asta doar in cazul in care ati fost de acord sa primiti aceste email-uri/newsletters cand v-ati inregistrat pe site-ul nostru).

Transport GRATUIT

la comenzile de min. 350 RON

Timp Livrare

2-3 zile - Ceasuri si Blank-uri

Livrare Internationala

Livram in Europa

100% Plata Sigura

PayPal / MasterCard / Visa