Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda.

Accesarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare “www.ivistyle.com”, pentru informare, vizitare sau cumparaturi, presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul magazinului www.ivistyle.com are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare prealabila.

Proprietarul si administratorul site-ului www.ivistyle.com este: SC IVI Craft Zone SRL, cu adresa in Floresti, jud. Cluj, cu datele de indetificare: CUI 39578418, Nr Inregistrare la Registrul Comertului : J 12/2938/2018. Email: [email protected]

Continutul si designul www.ivistyle.com, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.ivistyle.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.ivistyle.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii

In conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002 acest magazin reprezinta un “serviciu al societatii informationale”.

In consecinta, acest magazin este doar o interfata grafica ce prezinta destinatarului informatia pusa la dispozitie de un furnizor de produse si ofera in acelasi timp modalitatea tehnica de efectuare a cumparaturilor.

LIVRARE PENTRU CUMPARATURI LA BUCATA (ROMANIA):

Daca doriti expedierea produselor intr-o localitate unde firma de curierat are acoperire costul transportului este 20 lei, in orasele fara acoperire Fan Courier, costul transportului este 39 Ron.

AVEM SI OFERTE DE TRANSPORT GRATUIT PESTE O ANUMITA SUMA. Oferta valabila in orasele cu acoperire Fan Courier. In afara acestora, pot exista costuri suplimentare impuse de curier.

Termenul de livrare este de 4-7 zile lucratoare pentru comenzile plasate de luni pana joi, sau termenul de livrare este de 4-9 zile lucratoare pentru comenzile plasate de vineri pana duminica.

PENTRU LIVRARILE DEPUNERE IN CONT BANCAR SAU TRANSFER BANCAR

Plata se va face in contul:

CONT DE LEI: deschis la ING Bank Cluj RO37INGB0000999908115556

SC IVI Craft Zone SRL, loc. Floresti, Cluj – cu datele de indetificare: CUI 39578418, Nr Inregistrare la Registrul Comertului : J 12/2938/2018

Livrarea se va face numai dupa confirmarea platii pe adresa noastra de mail [email protected]

RETURUL PRODUSELOR:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

1. de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate etichetele, fara nici un defect, fara urme de utilizare, produsele trebuie sa fie intacte pe cheltuiala dvs. Mai exact dumneavoastra achitati costul transportului pentru a ajunge la dumneavoastra  (20 de lei, dat fiind faptul ca agentul curieratului incaseaza ramburs) si costul transportului de a fi returnat ( 14 lei).

In cazul in care ATI BENEFICIAT DE ORICE OFERTA PROMOTIONALA (transport gratuit sau produse oferite GRATUIT) odata cu returnarea produselor ofertele promotionale nu mai sunt valabile. Mai exact daca ati facut o comanda si ati beneficiat de transport gratuit la livrarea produselor, dupa care le returnati trebuie sa achitati si costul transportului initial, care vi s-a oferit gratuit.

In cazul in care doriti returnarea produselor va putem oferi urmatoarele solutii:

1. RETURNAREA PRODUSELOR IN SCHIMBUL SUMEI DE BANI AFERENTA PRODUSELOR ACHIZITIONATE:

1.1 Returnarea sumei se poate face in contul dumneavoastra bancar.

Costuri implicate: costul curierului de a prelua produsele de la dumneavoastra si le transporta la sediul nostru. Coletele pot fi trimise prin orice firma de curierat, costul returului va fi achitat de catre dumneavoastra sau prin compania cu care noi avem contract, prin Fan Courier. Daca trimiteti prin Fan Courier costul implicat este de 14 lei (in orasele cu acoperire Fan Courier) . Coletele se trimit fara ramburs, cu plata transportului la expeditor.

 

2. RETURUL PRODUSELOR IN SCHIMBUL ALTOR PRODUSE DISPONIBILE PE STOC.

In cazul in care doriti sa schimbati produsele fie cu alte dimensiuni sau alte produse aflate pe stoc, va rugam plasati o noua comanda, iar la comentariu mentionati produsele care doriti sa le returnati. Noi vom trimite cel de-al doilea colet dupa ce primim coletul returnat de dvs. Costuri implicate : costul celui de-al doilea colet care ajunge la dumneavoastra 20 lei ( in orasele cu acoperire Fan Courier) sau 39 de lei in orasele fara acoperire Fan Courier plus 14 lei ( in orasele cu acoperire Fan Courier) costul coletului returnat.

Extras din dispozitiile Ordonantei nr 130/2000

Art. 7.

(1) “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.”

“Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator” – intrucat au fost indeplinite prevederile art. 4 din Ordonanta.

Art. 8.”In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator”.

Art. 10.”Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

 

Cumparatorul care isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului are urmatoarele obligatii:

-produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, in ambalajul original, in perfecta stare de functionare.

-toate obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor .

Valoarea obligatiilor banesti ale furnizorilor fata de clienti nu poate depasi valoarea sumelor incasate.

Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

CUM CUMPARATI:

Pentru a achizitiona produse de pe site NU TREBUIE NREAPARAT SA VA CREATI CONT.

Pentru a finaliza o comanda urmati pasii:

1. Intrati pe categoria dorita, alegeti produsul care il doriti, iar daca intr-o categorie sunt foarte multe produse, puteti apela la filtre pentru a rafina cautarea.

2. Ati gasit un produs care va place, dati click pe poza, astfel se deschide pagina de produs, alegeti caracteristicile dorite si dati click pe butonul ADAUGA IN COS.

3. Odata ce ati finalizat toate produsele de adaugat in cos DATI CLICK PE COSUL DE CUMPARATURI.

4. Click pe butonul FINALIZARE si aveti 2 optiuni:

4.1 COMANDA FARA CONT:

a.Daca alegeti optiunea fara cont trebuie sa completati toate campurile obligatorii marcate cu steluta.

b. Dupa ce ati completat toate datele dumneavoastra dati click pe butonul PLASEAZA COMANDA.

 

4.2 INREGISTRARE CONT: Daca alegeti aceasta optiune toate datele dumneavoastra vor fi salvate, pe viitor nu va mai fi nevoie sa introduceti toate datele,puteti sa verificati comenzile dumneavoastra

4.3 CLIENT EXISTENT: introduceti adresa dumneavoastra de mail si parola setata

Plata produselor comandate se poate realiza fie prin ramburs (numerar) ( DOAR PENTRU LIVRARILE IN TARA) fie prin transfer bancar sau PayPal.

Plata ramburs (numerar): se va face in momentul primirii produselor comandate. Livrarea produselor se face dupa ce comanda dumneavoastra a fost validata si confirmata telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii. Odata confirmata si validata, comanda dumneavoastra va fi livrata prin compania de curierat rapid CARGUS. Incasarea banilor aferenta comenzilor se va face de angajatul firmei de curierat care va livreaza produsele.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.ivistyle.com depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.ivistyle.com nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori, astfel ca www.ivistyle.com este exonerat de orice responsabilitati cu privire la:

* corectitudinea informatiilor atasate produselor – descrieri, caracteristici, date tehnice, fotografii, etc. Acestea au fost preluate ca atare de la furnizori. Magazinul dekolaser.ro are doar obligatia prezentarii acestor informatii intr-o forma grafica atractiva, atractiva pentru client (fotografii, text, dimensionare, aspect etc.).

* enunturile ambigue, greselile de exprimare, preturile incorecte nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui.

* diferente intre modul in care apar imaginile produselor in magazin si produsele primite, care se refera la culoare, nuanta, accesorii si altele.

defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din acest magazin.

comercializarea produselor cu respectarea conditiilor legale, aceasta cazand exclusiv in sarcina furnizorilor.

* disponibilitatea in stoc a produselor afisate, acestea fiind depozitate la furnizori si comercializate in limita stocului. Din acest motiv este posibil ca magazinul sa nu poata onora o anumita comanda daca produsul solicitat nu mai este in stoc sau in oferta furnizorului.

* intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive. deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

* informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.

magazinul www.ivistyle.com isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere, cu instiintarea prin e-mail a clientului.

posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

TERMENUL DE LIVRARE

Livrarile de produse se fac pe teritoriul Romaniei si in Europa.

Livrarea in tara:

Pentru produsele existente in stoc  termenul de livrare poate fi cuprins intre 6-8 zile lucratoare pentru expedierile prin curier.

Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve etc.

Magazinul www.ivistyle.com nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

Publicitatea

www.ivistyle.com poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea dekolaser.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

dekolaser.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: [email protected], la adresa de corespondenta.

Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.ivistyle.com sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenii si conditiile www.ivistyle.com se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile  de la inregistrarea reclamatiei la la [email protected] . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Cluj.

Forta Majora

Proprietarul si administratorul dekolaser.ro  nu poat fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa dekolaser.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la dekolaser.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele dekolaser.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Protejarea datelor personale

www.ivistyle.com va asigura protectia datelor personale

Folosim datele dumneavoastra personale pentru administrarea contului pe www.ivistyle.com, pentru a va livra produsele comandate si pentru administrarea si pastrarea inregistrarilor pe site-ul nostru.

Prin achizitionarea de produse de pe site-ul nostru, sunteti de acord cu colectarea si procesarea datelor dumneavoastra personale.

Toate tranzactiile initiate  pe acest website sunt confidentiale. Numele dumneavoastra nu va fi adaugat la lista de contacte al vreunei terte persoane.

Colectam informatii despre dumneavoastra pentru a va procesa comanda dumneavoastra online .

Informatiile colectate vor fi folosite pentru a va tine la curent cu toate ofertele, reducerile sau promoţiile pe care www.ivistyle.com le are in derulare (asta doar in cazul in care ati fost de acord sa primiti aceste email-uri/newsletters cand v-ati inregistrat pe site-ul nostru).