RETURUL PRODUSELOR:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

1. de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate etichetele, fara nici un defect, fara urme de utilizare, produsele trebuie sa fie intacte pe cheltuiala dvs. Mai exact dumneavoastra achitati costul transportului pentru a ajunge la dumneavoastra  (20 de lei, dat fiind faptul ca agentul curieratului incaseaza ramburs) si costul transportului de a fi returnat ( 14 lei).

In cazul in care ATI BENEFICIAT DE ORICE OFERTA PROMOTIONALA (transport gratuit sau produse oferite GRATUIT) odata cu returnarea produselor ofertele promotionale nu mai sunt valabile. Mai exact daca ati facut o comanda si ati beneficiat de transport gratuit la livrarea produselor, dupa care le returnati trebuie sa achitati si costul transportului initial, care vi s-a oferit gratuit.

In cazul in care doriti returnarea produselor va putem oferi urmatoarele solutii:

1. RETURNAREA PRODUSELOR IN SCHIMBUL SUMEI DE BANI AFERENTA PRODUSELOR ACHIZITIONATE:

1.1 Returnarea sumei se poate face in contul dumneavoastra bancar.

Costuri implicate: costul curierului de a prelua produsele de la dumneavoastra si le transporta la sediul nostru. Coletele pot fi trimise prin orice firma de curierat, costul returului va fi achitat de catre dumneavoastra sau prin compania cu care noi avem contract, prin Fan Courier. Daca trimiteti prin Fan Courier costul implicat este de 14 lei (in orasele cu acoperire Fan Courier) . Coletele se trimit fara ramburs, cu plata transportului la expeditor.

 

2. RETURUL PRODUSELOR IN SCHIMBUL ALTOR PRODUSE DISPONIBILE PE STOC.

In cazul in care doriti sa schimbati produsele fie cu alte dimensiuni sau alte produse aflate pe stoc, va rugam plasati o noua comanda, iar la comentariu mentionati produsele care doriti sa le returnati. Noi vom trimite cel de-al doilea colet dupa ce primim coletul returnat de dvs. Costuri implicate : costul celui de-al doilea colet care ajunge la dumneavoastra 20 lei ( in orasele cu acoperire Fan Courier) sau 39 de lei in orasele fara acoperire Fan Courier plus 14 lei ( in orasele cu acoperire Fan Courier) costul coletului returnat.

Extras din dispozitiile Ordonantei nr 130/2000