01.

SELECTEAZA

Alege modelul dorit , tablita din lemn sau tablou canvas

02.

PERSONALIZEAZA

Completeaza campurile pentru a personaliza produsul

03.

FELICITARI

In scurt timp tabloul este gata de pus pe perete

Servicii printare

Eploreaza Gama De Tablouri personalizate

Cele mai frumoase amintiri si ganduri transpuse pe unul dintre aceste tablouri personalizate canvas sau inramate. Aceste modele de tablouri personalizate canvas sau inramate pot fi un cadou pentru cineva drag sau chiar pentru tine. Ele sunt o gama noua de produse cu design realizat exclusiv de IVI Style. Iti oferim diversitate, calitate si unicitate.

Tablou-Personalizat-Canvas-Viata-este-ca-mersul-pe-bicicleta-Roz

Tablourile personalizate au devenit in zilele noastre niste piese care nu pot lipsi din nicio casa

Ele sunt potrivite si pentru a fi oferite ca si cadou de casa noua, cadou pentru nasi sau fini, cadou pentru parinti si bunici sau cadou special cu mesaj si design dedicat cuiva care are o anumita pasiune, hobby sau meserie.

Decoreaza camera bebelusului tau cu o Placheta Personalizata Marie Pentru Fetite v1 .Toate informatiile pretioase pe care le contine il transforma dintr-un simplu obiect de decor intr-o amintire draga pentru intreaga familie. In plus, copilasul tau va fi fascinat peste ani sa afle toate detaliile venirii lui pe lume. Aceste tablouri personalizate pentru copii pot fi daruite si de rudele apropiate sau pot fi un cadou de la nasi pentru botez. Detalii Produs:  Dimensiune: 30×42 cm Material: Lemn imprimat Prevazut cu agatatoare pentru perete

Ofera personalitate peretilor alegand fie un tablou cu mesaj motivational, un tablou cu datele bebelusului sau un tablou cu mesaj special pentru cei dragi.

Alege unul dintre modele noastre de tablouri personalizate si ofera emotie pura celor dragi! Toate modelele sunt realizate numai de catre IVI Style.

Tablouri Copii (65)

Tablouri Cupluri (23)

Tablouri Decorative (22)

Tablouri Nasi / Fini (25)

Tablouri Parinti/Bunici (17)