Idei Cadouri

Ce inseamna in zilele noastre conceptul de “nasi”?

Ce inseamna in zilele noastre conceptul de “nasi”

De la o cultura la alta, „nasii”, acesti membri ai familiei isi schimba sensul, insemnatatea si rolul. De exemplu, in cultura noastra, la fel ca si in cea Americana si Engleza, nasii au rolul esential de a lua parte la botez, de a fi acolo, impreuna cu proaspetii parinti in primii pasi pe care micutii ii fac pe lumea asta. In alte culturi insa, nasii au un rol strict religios cand vine vorba de educatia pe care o va primi micutul. Un alt rol important pe care il pot juca nasii este sa fie loctiitori pentru parinti, in cazul in care se intampla vreo nenorocire. Pentru alte culturi insa, nasii sunt un fel de al doilea set de parinti pentru cei mici, prezenti la fiecare pas in educatia si dezvoltarea lor, in bucurii si momente triste.

Chiar daca traim intr-o tara in care cultura respecta rolurile traditionale alocate nasilor, gradul lor de implicare poate varia in functie de nevoie, de la familie la familie, in functie de asteptari si intelegerea reciproca dintre parinti si nasi. Nici alegerea nasilor nu mai este una strict traditionala, parintii fiind liberi sa puna in acest rol important pe oricare dintre apropiatii lor, chiar daca nu sunt rude.

Cine este nasul in familia moderna?

In zilele noastre, dupa cum am mentionat, nasul poate fi oricine ales de noii parinti. Poate fi ruda, daca asa se nimereste gradul de apropiere, insa poate fi si un bun prieten ce a fost mereu aproape la nevoie. In multe familii religia nu mai joaca un rol asa de important cum o facea acum cateva zeci de ani, pentru altii insa educatia religioasa a micutilor este esentiala. Adevarul insa e ca nu suntem meniti sa traim vieti atat de agitate, rapide si pline de intortocheli cum o facem zi de zi. Un copil insa ne va pune acest pas rapid pe pauza, un copil necesita atentie, ingrijire si ocrotire.

Cum putem insa sa acordam atentia necesara micutilor avand un job full time la o corporatie, o familie de intretinut si eventual si un hobby? In multe cazuri aici intervin nasii si rolul lor. Din acest motiv putem avea nevoie de nasi cu experienta, care stiu deja provocarile adevarate ce se ivesc in vietile noilor parinti si pot reprezenta un stalp de nadejde in orice situatie.  

Astfel, oricare ar fi alegerea familiei tale, nasii vor juca un rol esential in viata copiilor tai, vor deveni ghizii acestora, fie pe calea religioasa fie zi de zi in orice problema ivita. Nasii sunt mentorii pe care si tu, ca parinte te poti baza in momentul in care noile indatoriri te depasesc.

E evident astfel ca nasii nu sunt doar niste rude oarecare sau niste prieteni care au primit un titlu de onoare; nasii sunt persoane de baza in educatia copiilor tai, puncte de baza in viata ta de zi cu zi si in provocarile cu probleme. In acest fel, cum iti poti arata mai bine recunostinta fata de nasi decat cu un cadou personalizat? Nu doar nasii sunt cei ce trebuie sa ofere zi de zi daruri, darul prezentei, al timpului si al atentiei. Si tu, ca parinte, trebuie sa recunosti acest rol de mentor al nasilor tai si sa le arati atentia cuvenita.

Cele mai inedite cadouri pentru nasi

O rama foto speciala – familia pe care ti-o alegi tu – nasii :

Sa nu uitam nici de nasii de la nunta, care merita o cinstire cu un cadou personalizat:

Cum sa tii mereu aproape momentele dragi daca nu cu un ceas pe care il poti admira zi de zi in camera ta:

Rama Foto cu Ceas Nasii sunt singura familie pe care ti-o alegi
Rama Foto cu Ceas Nasii sunt singura familie pe care ti-o alegi

Poti chiar personaliza scrisul si culoarea ramei tale:

Ce inseamna in zilele noastre conceptul de “nasi”?
Rama Foto “I-am ales pe cei mai buni”

Le poti oferi un suport chei cu imaginea micutilor, pentru a le aminti zi de zi de rolul important pe care il joaca in vietilor lor:

Suport de Chei din Lemn Home Sweet Home
Suport de Chei din Lemn Home Sweet Home

Ca si o concluzie, orice rol ar juca nasii tai in viata ta si a micutilor, nu le poti neglija importanta. Mereu avem nevoie de un umar pe care sa ne sprijinim la nevoie sau de un deget oferit in momentele grele. Nasii sunt cei la care poti apela mereu, cu orice provocare. Arata-le ca sunt importanti pentru tine si ofera-le doar ce e mai bun, ofera-le un cadou care sa emane energia si timpul tau, care sa le arate ca te-ai „obosit” sa personalizezi un cadou si nu ai luat doar unul de pe un raft oarecare.

7 thoughts on “Ce inseamna in zilele noastre conceptul de “nasi”?

 1. I genuinely enjoy studying on this intrnet site, it has got fantastic
  articles.

  Here is my webpage 2003 buick lesabre fuse box diagram

 2. JohnnyJib spune:

  Hi there! [url=http://erectiledysfunctionpillsx.online/]where to buy otc ed pills[/url] excellent internet site http://erectiledysfunctionpillsx.online

 3. EverettAbore spune:

  Мобильные УКРАИНСКИЕ прокси в одни руки:
  – тип (http/Socks5);
  – ротация IP по ссылке и по интервалу времени;
  – без ограничений на скорость;
  – трафик (БЕЗЛИМИТ);
  ПОДДЕРЖКА 24/7: Ответим на все интересующие вас вопросы: в [url=https://t.me/mobilproxies]Telegram[/url] или [url=https://glweb.org/mobilnye-proksi-ua/]на сайте[/url]
  Цена:
  2$ на день
  12$ 7 дней
  18$ 14 дней
  30$ месяц
  Попробовать прокси БЕСПЛАТНО – тестовый период (ДЕНЬ)

 4. JohnnyJib spune:

  Hello there! [url=http://erectiledysfunctionpillsx.online/]medicine for erectile[/url] beneficial site http://erectiledysfunctionpillsx.online

 5. Bjwfsv spune:

  lasix 40mg us brand doxycycline 200mg buy ventolin 2mg for sale

 6. Pzhkuj spune:

  stromectol where to buy order stromectol 6mg online buy deltasone 20mg without prescription

 7. JohnnyJib spune:

  Hello! [url=http://erectiledysfunctionpillsx.online/]sexual dysfunction[/url] good web page http://erectiledysfunctionpillsx.online

Comments are closed.