Cele mai frumoase amintiri si ganduri transpuse pe unul dintre aceste tablouri personalizate canvas sau inramate.

Aceste modele de tablouri personalizate canvas sau inramate pot fi un cadou pentru cineva drag sau chiar pentru tine. Ele sunt o gama noua de produse cu design realizat exclusiv de IVI Style. Iti oferim diversitate, calitate si unicitate.

Ofera personalitate peretilor alegand fie un tablou cu mesaj motivational, un tablou cu datele bebelusului sau un tablou cu mesaj special pentru cei dragi.

Tablourile personalizate au devenit in zilele noastre niste piese care nu pot lipsi din nicio casa. Ele sunt potrivite si pentru a fi oferite ca si cadou de casa noua, cadou pentru nasi sau fini, cadou pentru parinti si bunici sau cadou special cu mesaj si design dedicat cuiva care are o anumita pasiune, hobby sau meserie.

Alege unul dintre modele noastre de tablouri personalizate si ofera emotie pura celor dragi! Toate modelele sunt realizate numai de catre IVI Style.

-13%
150,00 lei 130,00 lei
-45%
-30%
99,00 lei 69,00 lei
-30%
-45%
-45%
Acest website sau tool-urile externe, folosesc cookie-uri necesare pentru buna lui functionare, in scopurile descrise in politica de cookie-uri pe care te rugam sa o consulti.